46-годишната Ева Мендес може да се похвали с нещо повече

...
 
 
46-годишната Ева Мендес може да се похвали с нещо повече
Коментари Харесай

Красавицата Ева Мендес за неуспешни проекти и начина за преодоляване на неуспехите

 

 

46-годишната Ева Мендес може да се похвали с освен това от сполучлива кино кариера. Актрисата също е фешън дизайнер и има две деца с Райън Гослинг. Как една звезда съумява да комбинира всички типове действия?

Оказва се, че в живота на Ева Мендес е имало провали, за които самата звезда си спомня с усмивка. Актрисата обича да насочва силата си за осъществяване на разнообразни хрумвания, само че не всички от тях са сполучливи. Какво предписание оказва помощ на звездата да продължи напред?

 

Начинът на живот на Ева Мендес

Актрисата стана почетен посетител и представител на срещата на върха „ Създай и усъвършенства “. Ева Мендес приказва пред претъпкана публика и отговори на доста въпроси. По -специално, звездата описа за несполучливите си планове. Ева не смята несполучливите инициативи за провали. Напротив, хубавицата е сигурна, че всеки от тях я е направил по -силна и уверена.

И всичко това, тъй като Мендес се управлява от предписание, което е създала за себе си: „ Аз назовавам това мятане на спагети към стената. Накрая все нещо ще залепне.

Звездата споделя, че е пробвала да сътвори лична линия спално долни дрехи, по-късно се е ориентирала към на плотове, а след това – към лична линия грим. Но тези несполучливи бизнес инициативи са се трансформирали единствено в ходило към идващите достижения. От всеки крах Ева е получила ползотворно прекарване и опция за учене в действително време.

 

Мендес е уверена: „ Ще се проваля единствено в случай че не израсна от това прекарване “.

 

И на звездата може да се има вяра. Ева Мендес е една от дребното актриси, които си разрешиха да си създадат дълга отмора от професионалната си активност, с цел да отглеждат деца.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР